Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2020

Ennakkoilmoittautuminen 18.-24.11.2019

Tarjoamme kaikille syyskaudella mukana olleille voimistelijoillemme ennakkoilmoittautumismahdollisuuden kevätkaudelle 2020. Ennakkoilmoittautuminen aukeaa jäsenrekisterissämme 18.11.2019 ja on mahdollista aina sunnuntaihin 24.11.2019 asti. Avoin ilmoittautuminen avautuu maanantaina 25.11, jolloin kaikkien uusien innokkaiden jumppareiden on mahdollista ilmoittautua mukaan toimintaamme.

Ennakkoilmoittautuminen on mahdollista vain syyskaudella mukana olleille voimistelijoillemme, joten käythän varaamassa itsellesi paikan kevätkaudelta hyvissä ajoin ennen avoimen ilmoittautumisen avautumista.

Kevätkauden ryhmiin ilmoittaudutaan jäsenrekisterimme kautta. Mikäli tunnuksesi jäsenrekisteriin ovat kadoksissa, niin ethän luo uusia tunnuksia saman henkilön tiedoilla. Uusilla käyttäjätunnuksilla ei ole mahdollista ennakkoilmoittautua ryhmiimme. Saat tilattua uudet tunnukset kadonneiden tilalle jäsenrekisterin etusivulta kohdasta ”Tilaa uusi salasana”.

Toimistomme avustaa arkisin klo. 9-16, mikäli kaipaatte apua harjoitusryhmän valinnassa. Tavoitat meidät sähköpostitse kieppi@kieppi.org.

Uudet harjoitusryhmät

Olemme päivittäneet ryhmätarjontaamme kevätkaudelle 2020. Uusina ryhminä avautuvat FreeGym – Kisahalli sekä akrobatiaryhmät.

FreeGym – Kisahalli harjoitusryhmä harjoittelee keskiviikkoisin sekä perjantaisin Töölön Kisahallilla klo. 14.30 – 15.30. Freegym on nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Harjoittelussa yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit sekä parkour. Harjoitukset alkavat lämmittelyllä, edeten akrobatiaharjoitteiden kautta eri telineille ja temppujen opetteluun. Harjoituksien päätteeksi huolletaan ja rentoutetaan kehoa venytyksien avulla.

Akrobatia / 9-13 vuotiaat tytöt & pojat on nuorille suunnattu akrobatian tehotreeniryhmä. Harjoituksissa syvennetään jo opittuja voimistelutaitoja sekä opetellaan uusia temppuja voimistelun moniosaajan Raija Koivisto-Jalosen opissa. Harjoituksien kesto on 60 minuuttia ja ryhmä harjoittelee perjantaisin klo. 18.30 – 19.30.

Akrobatia / 17-21 – vuotiaat on nuorten aikuisten harrasteryhmä, jossa harjoitellaan telinevoimistelun kaikkia osa-alueita. Harjoituksissa harjoitellaan telinevoimistelun perusteita sekä kokeillaan uusia temppuja edeten voimistelijan omien taitojen mukaan. Samalla kehittyvät myös fyysinen kunto ja kehonhallinta. Harjoitukset pidetään tiistaisin klo. 19.30 – 21.00 ja ryhmän valmentajana toimii Kiepin päätoiminen kilpavalmentaja Jenna Henttu.

Toimisto:

Tytti Tuunainen
040 4125035 (arkisin 9-16)
kieppi@kieppi.org

Seurakoordinaattori
Voimisteluseura Kieppi ry

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org