Uusia harrasteryhmiä syyskaudelle 2019

Voimisteluseura Kiepissä aloittaa syyskaudella 2019 uusia harrasteryhmiä!

Uusina lajeina seurassamme käynnistyy FreeGym sekä TeamGym. Lisäksi perjantailla käynnistyy 13.9.2019 klo. 18.30 – 19.00 H1&2 – harrasteryhmä, jonka valmentajana toimii telinevoimistelun konrari Raija Koivisto-Jalonen.

FREEGYM

FreeGym on nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymiä voi harrastaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta, sisällä saleissa ja ulkona. Harjoittelussa yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour.

FreeGym – Kieppi on koululaisille suunnattua harjoittelua iltapäivisin. Harjoittelun tavoitteena on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu sekä auttaa lapsi omaksumaan liikunnalliset elämäntavat iloisen ja leikinomaisen harjoittelun myötä.

FreeGym – Kiepin harjoituksia on tiistaisin Haagan Peruskoululla klo. 15.00 – 16.30 ja torstaisin Pohjois-Haagan ala-asteella klo. 14.30 – 15.30.

TEAMGYM

TeamGymin harrasteryhmässä harrasteryhmässä 8-12 sekä 13-16 vuotiaat tytöt pääsevät tutustumaan TeamGymiin. TeamGym on vauhdikas joukkuelaji, jossa tehdään korkeita voltteja sekä meneviä akrobatiasuorituksia. TeamGym harjoitustelineinä toimivat erilaiset volttiradat, trampoliinit sekä permantoalusta.

Seuramme TeamGym harrasteryhmissä harjoitellaan lajille tyypillisiä liikkeitä sekä tehdään uusia temppuja edeten voimistelijan omien taitojen mukaan. Samalla kehittyvät myös fyysinen kunto ja ryhmässä toimimisen taidot. Harjoittelu tapahtuu pääosin ohjatusti, mutta opettelemme samalla myös itsenäistä toimintaa. Harrasteryhmissämme ei vaadita aikaisempaa voimistelutaustaa vaan harjoituksissa edetään kunkin voimistelijan omien taitojen mukaan.

TeamGym harrasteryhmissä harjoitellaan mm. arabialaisia, puolivoltteja, flikkejä sekä erilaisia voltteja. Harjoitukset tehdään niin, että jokaiselle löytyy itselleen sopiva taso liikkeiden opettelussa. Harjoituksissa päästään myös kokeilemaan kilpailutilanteita, kun akrobatiasuoritukset suoritetaan yhdessä peräkkäin virtana.

TeamGymin harrasteryhmät harjoittelevat sunnuntaisin Töölön Kisahallilla klo. 9.30 – 11.00 sekä 11.00 – 12.30.

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org