Kouluta, kehu ja kannusta! Kansainvälinen valmentajanpäivä 25.9.2019

Kouluta, kehu ja kannusta!

Tänään keskiviikkona 25.9.2019 vietetään kansainvälistä valmentajan päivää, jonka tavoitteena on nostaa esiin valmentajien arvokasta toimintaa.

Voimisteluseura Kiepissä työskentelee ammattitaitoinen, aktiivinen sekä kannustava valmennustiimi, joka tekee töitä rakkaudesta lajiin ja suurella sydämellä. Valmennustiimi koostuu kuudesta päätoimisesta valmentajasta, joiden lisäksi seurassa työskentelee useita tuntiohjaajia sekä -valmentajia.

Liikunnan ilo, kannustava ilmapiiri sekä valmennuksen laatu ovat perusarvojamme, joita vaalimme toiminnassamme. Valmennuksemme tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista valmennusta vauvasta vaariin, taitaen voimistelun laajan kokonaisuuden. Voimisteluryhmiä onkin tarjolla niin vasta-alkajille kuin kansainvälisen tason kilpavoimistelijoillekin.

Iso kiitos tälle mahtavalle ja upealle valmennustiimille, joka tekee töitä suurella seurasydämmellä!

#kiittikoutsi #thankscoach #beactive

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org