Voimisteluseura Kieppi – Jäsentiedote

VOIMISTELUSEURA KIEPPI – JÄSENTIEDOTE

POIKKEUSTILAN AIKANA MENETETTYJEN HARJOITUSKERTOJEN KORVAAMINEN
Tulemme aloittamaan mahdollisuuksien mukaan jo toukokuun aikana korvaavat, poikkeusaikana menetetyt harjoituskerrat, mutta viimeistään kesäkuun alusta lähtien porrastetusti. Odotamme Helsingin kaupungilta selkeää ohjeistusta ja aloituslupaa sisäliikuntatiloissa tapahtuvalle toiminalle. Palaamme asiaan teille välittömästi tiedon ja tarkemmat ohjeistukset saatuamme.

ILMOITTAUTUTUMISET SYYSKAUDELLE 2020
Tarjoamme kaikille kevätkaudella mukana olleille voimistelijoillemme ennakkoilmoittautumis-mahdollisuuden syyskaudelle 2020. Ennakkoilmoittautuminen aukeaa jäsenrekisterissämme pe 8.5.2020. Avoin ilmoittautuminen uusille jäsenille avautuu pe 15.5.2020. Syyskausi alkaa la 29.8.2020 ja päättyy Voimisteluseura Kiepin joulujuhlaan 12.12.2020.
Ennakkoilmoittautuminen on mahdollista vain kevätkaudella mukana olleille voimistelijoillemme, joten käythän varaamassa itsellesi paikan syyskaudelta hyvissä ajoin ennen avoimen ilmoittautumisen avautumista.
Syyskauden ryhmiin ilmoittaudutaan jäsenrekisterimme kautta. Mikäli tunnuksesi jäsenrekisteriin ovat unohtuneet, niin ethän luo uusia tunnuksia. Uusilla käyttäjätunnuksilla ei ole mahdollista ennakkoilmoittautua ryhmiimme. Saat tilattua uudet tunnukset unohtuneiden tilalle jäsenrekisterin etusivulta kohdasta: ”Tilaa uusi salasana”.
Ryhmien ennakkoilmoittautumisen löydät kohdasta ”Ilmoittautuminen”. Kiepin toimisto palvelee ja vastaa puhelimeen ma – to klo 10 – 14. Tavoitat meidät myös sähköpostitse: kieppi@kieppi.org .

KESÄLEIRIT 2020
Tulemme järjestämään kaikki kolme Voimisteluseura Kiepin liikunnallista kesäleiriä viikoilla 23 – 25.
Vielä löytyy muutama paikka leireiltä, ilmoittaudu mukaan!
Kesäleiri-ohjelmaan on tulossa pieniä muutoksia poikkeusajasta johtuen. Tarkennettu ohjelma tullaan lähettämään kaikille leirille osallistuville toukokuun viimeisellä viikolla.
Mahdolliset leiriperumiset tulee tehdä sähköpostitse: kieppi@kieppi.org viimeistään pe 22.5.2020 mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja leirimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan.
Leiri tullaan laskuttamaan sähköpostitse toukokuun lopussa.
Lisätietoja kesäleireistä sekä ilmoittautumislomakkeen löydät Täältä.

NYT ON MAHDOLLISTA HAKEA TEAMGYM-KILPAJOUKKUEISIIN!
TeamGym-joukkueisiin oli tarkoitus järjestää testit huhtikuussa, mutta vallitsevan poikkeustilanteen takia testit peruuntuivat. Voimisteluseura Kiepin TeamGym-valmennustiimi päätti järjestää testit videoiden välityksellä. Testit suoritetaan täyttämällä alla olevasta linkistä lomake sekä lähettämällä siellä olevien ohjeiden mukaisesti videot suorituksista sähköpostiin teamgym@kieppi.org.
Haku on suunnattu 2009 – 2013 syntyneille tytöille. Testi koostuu kolmesta eri osa-alueesta: fyysinen osio, liikkuvuus, sekä liike-osiosta. Jokaiseen osioon löytyy mallivideot sekä lista suoritettavista liikkeistä.
Videot voi kuvata kätevästi esim. kännykällä. Tarkemmat ohjeet videon kuvauksiin löytyvät myös lomakkeesta.
HAKULOMAKE
Lomake tulee olla täytettynä sekä videot lähetettyinä la 23.5. mennessä.
Vastauksen tuloksesta hakijat saavat viikolla 22.

TELINEVOIMISTELUN TYTTÖJEN KILPARYHMIIN TESTIT
Telinevoimistelun kilparyhmiin haemme uusia ja innokkaita voimistelijatyttöjä 2012 – 2014 syntyneistä. Palaamme tähän ja ilmoitamme testiajankohdan sekä paikan heti, kun poikkeusajan määräykset ja annetut ohjeistukset Helsingin kaupungin osalta sen sallivat.

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org