Ilmoittaudu mukaan Kiepin harjoitusryhmiin

Ilmoittautuminen Voimisteluseura Kiepin kevätkauden 2020 harjoitusryhmiin on nyt auki jäsenrekisterissämme!

Hyvä tietää

Vaatetus

Sopiva vaatetus harjoituksiin on joustava ja mukava. Voimistelupuku on luonnollisesti hyvä valinta, mutta harjoitusvaatteiksi myös sisäliikuntaan sopivat varusteet. Harjoituksissa voimistellaan paljain jaloin tai jumppatossuissa.

Tavaroiden säilytys

Kisahallista löytyy pukuhuoneet sekä naisille että miehille. Pukuhuoneisiin ei tule jättää mitään omaisuutta valvomatta, joten kaikki varusteet on hyvä säilöä pukuhuoneista löytyviin lukolla toimiviin kaappeihin. Lukon voi ostaa halutessaan ostaa Kisahallin valvomosta 4€ hintaan tai vaihtoehtoisesti käyttää omaa lukkoa. Valmentajat voivat säilyttää avainta harjoituksien ajan.

Liikuntaviraston kulkukortti

Kaikilla Kisahallissa harjoittelevilla tulee olla kulunvalvontaporttien vuoksi Liikuntaviraston kulkukortti. Kertakäyttöisen kulkukortin saa vahtimestareilta tiskiltä sanoessa oman nimen, seuran (Voimisteluseura Kieppi) sekä ryhmän johon on menossa harjoittelemaan. Kertakäyttöinen kulkukortti palautetaan poislähtiessä kulunvalvontaportin ohjeiden mukaisesti.

Kiepin harrastajat voivat käydä kokeilemassa lajia yhden kerran. Mikäli laji ei tunnukaan omalta, voi ilmoittautumisen perua veloituksetta kauden ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Ilmoittautuminen tulee perua ennen seuraavia harjoituksia kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen kieppi@kieppi.org. Harjoitusmaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai voimistelija lopettaa kesken kauden.

Mikäli harjoitukset peruuntuvat Kiepistä riippumattomista syistä, kilpailut yms. tapahtumat, ei harjoitusmaksua hyvitetä. Pyrimme kuitenkin järjestämään korvaavan harjoituskerran.

Voimisteluseura Kiepin tietosuojaseloste on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Kiepin jäsenrekisteri

Jäsenrekisterin kautta ilmoittaudutaan harjoitusryhmiin ja tapahtumiin, tehdään tuotetilauksia sekä hoidetaan tiedotusta.

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org