Voimisteluseura Kieppiin uusia naisten telinevoimistelun tuomareita

Voimisteluseura Kiepin ammattitaitoinen ja osaava tuomaritiimi täydentyi viikonloppuna jälleen kahdella uudella tuomarilla, kun Rebekka Forsberg ja Ann-Rita Laitila suorittivat naisten telinevoimistelun TK1 ja TK2 tuomarikortit. Kiepistä löytyy jo ennestään hyvin laaja tuomariverkosto ja tuomarikortteja löytyy niin naisten telinevoimistelun kuin TeamGyminkin puolelta.

NTV:n tuomareina seurassamme toimivat Raija Koivisto-Jalonen TK4, Jenna Henttu TK4, Marikki Pennanen TK4, Teresa Räisänen TK4, Teea Ala-Sippola TK3, Minna Hongisto-Sorjonen TK2, Ann-Rita Laitila TK2, Rebekka Forsberg TK2 sekä Emilia Haanpää TK1.

TeamGymin puolella tuomarikortin ovat suorittaneet Johanna Väänänen KV, Pauliina Kyllönen TK3, Anni Ikonen TK3, Inka Ikäheimo TK2, Jenna Leminen TK2 sekä Elisa Ylipekkala TK2.

Tuomarointi tukee voimistelusalilla tehtävää valmennustyötä ja kertoo valmentajiemme vahvasta lajituntemuksesta.

#ntv #tg #voimistelu #voimisteluliitto #voimisteluseurakieppi #tuomari

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org