Anneli Laine-Näätänen – Perheen tuki valmennuksessa voimistelijan edetessä kohti tavoitteita ja unelmia 

Eilen vietettiin Voimisteluseura Kiepin kilparyhmien vanhempainiltaa Töölön Kisahallilla. Vanhempainillassa nähtiin ilahduttavan suuri ja aktiivinen joukko kilpavoimistelijoiden vanhempia. Illan luennoitsijana toimi Anneli Laine-Näätänen yhdessä OVO Teamin joukkueenjohtajan Marko Kapasen kanssa. Luennon aiheena oli perheen tuki valmennuksessa voimistelijan edetessä kohti tavoitteita ja unelmia. 

Anneli Laine-Näätänen on Olarin Voimistelijoiden päävalmentaja ja hänen ansioluettelonsa valmentajana on vakuuttava: 7 maailmanmestaruutta, 2 MM-hopeaa, 3 MM-pronssia, lukuisia Suomen mestaruuksia sekä useita vuoden valmentaja -palkintoja. Anneli on urallaan toiminut myös Suomen rytmisen voimistelun maajoukkueen päävalmentajana ja edustanut voimistelijoineen rytmisen voimistelun arvokilpailuissa.

Tärkeimmiksi teemoiksi illan aikana nousivat kodin, koulun ja valmennuksen tiivis yhteistyö. Oikeanlainen ravinto ja harjoittelu yhdistettynä riittävään lepoon ovat avainasemassa voimistelijan edetessä kohti tavoitteita ja unelmia.

Kiitos kaikille vanhempainiltaan osallistuneille. Näillä eväillä on hyvä jatkaa kohti menestyksekästä harjoittelua ja alkavaa kilpailukautta.

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org