Voimisteluseura Kieppi ry:n päivitetty tiedote 14.3.2020 koronavirukseen liittyen

Voimisteluseura Kieppi ry on päättänyt jatkaa Kiepin harrastustoiminnan keskeyttämistä 22.3.2020 saakka varotoimenpiteenä koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Koronavirustilanteen kehittymistä, Voimisteluliiton, Helsingin kaupungin, THL:n sekä muiden viranomaisten ohjeistuksia seurataan aktiivisesti ja toiminnan keskeyttämisen jatkamista arvioidaan jatkossa tilanteen mukaisesti aina viikoksi kerrallaan. Tilanteen muuttumisesta ja harrastustoiminnan keskeyttämisen jatkumisesta tai päättymisestä tiedotetaan vastaavasti.

Keskeytyksen jatkaminen koskee Kiepin harrasteryhmiä, harrastekilparyhmiä ja kilparyhmiä.

Korkeimmalla tasolla kilpailevien voimistelijoiden harjoittelusta tiedotetaan erikseen.

Kilparyhmien voimistelijat tulevat saamaan valmentajilta ohjeita koti- ja oheisharjoitteluun, tämän lisäksi kannustamme kaikkia Kiepin jäseniä aktiiviseen omatoimiseen liikuntaan tämän poikkeustilanteen aikana!

Voimisteluseura Kieppi ry

Hallitus

kieppi@kieppi.org

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org