Tiedote Voimisteluseura Kieppi Ry:n jäsenille (22.3.2020)

Voimisteluseura Kieppi ry:n harrastustoiminta on tauolla 14.4.2020 saakka Suomen hallituksen, THL:n sekä Helsingin kaupungin tekemien päätösten johdosta.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä sekä Voimisteluliiton, Helsingin kaupungin, THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti ja toiminnan keskeyttämisen jatkamista arvioidaan uudestaan myöhemmin. Harrastustoiminnan keskeyttämisen jatkumisesta tai päättymisestä tiedotetaan 14.4. mennessä. Keskeytyksen jatkaminen koskee Kiepin harrasteryhmiä, harrastekilparyhmiä ja kilparyhmiä.

Julkaisemme kaikille seuran jäsenille harjoitteluvinkkejä ja -materiaaleja jokaisena arkipäivänä Kiepin sosiaalisessa mediassa. Tämän lisäksi kannustamme kaikkia Kiepin jäseniä aktiiviseen omatoimiseen liikuntaan tämän poikkeustilanteen aikana!

Koronaviruksen aiheuttama tilanne on urheiluseurojen talouden ja toiminnan jatkuvuuden kannalta erittäin haastava. Toivomme, että Kiepin harrastajat ja harrastajien huoltajat osoittavat tässä tilanteessa ymmärrystä ja solidaarisuutta seuraa kohtaan.

Seuraa on kohdannut Kiepistä riippumaton force majeure tilanne, joka estää normaalin harrastustoiminnan toteuttamisen toistaiseksi. Kevätkauden harjoitusmaksuja ei palauteta, mutta peruuntuneet harjoituskerrat pyritään korvaamaan tilanteen normalisoiduttua. Tästä tiedotamme lisää myöhemmin. Harrastemaksuilla katetaan seuran väistämättömiä kuluja, jotka ovat syntyneet ja syntyvät edelleen tästä poikkeustilanteesta riippumatta.

Voimisteluseura Kieppi ry

Hallitus

kieppi@kieppi.org

Lisätietoa aiheesta:

Hallituksen linjaus 16.3.2020

THL.fi

Voimisteluliitto

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org