Tiedote Voimisteluseura Kieppi Ry:n jäsenille (9.4.2020)

Voimisteluseura Kieppi ry:n harrastustoiminnan tauko jatkuu edelleen toistaiseksi Suomen hallituksen, THL:n sekä Helsingin kaupungin tekemien päätösten johdosta.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä sekä Voimisteluliiton, Helsingin kaupungin, THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti ja toiminnan keskeyttämisen päättymistä arvioidaan uudestaan viimeistään siinä vaiheessa kun viranomaiset purkavat poikkeustilanteen aiheuttamia rajoitteita.

Keskeytyksen jatkaminen koskee kaikkia Kiepin harrasteryhmiä, harrastekilparyhmiä ja kilparyhmiä. Korvaavien harjoituskertojen ajankohdasta sekä kesäleirien tilanteesta tiedotamme heti kun tilanne selkeytyy.

Poikkeustilanteen jatkuessa julkaisemme edelleen kaikille seuran jäsenille harjoitteluvinkkejä ja -materiaaleja jokaisena arkipäivänä Kiepin sosiaalisessa mediassa. Tämän lisäksi kannustamme kaikkia Kiepin jäseniä aktiiviseen omatoimiseen liikuntaan tämän poikkeustilanteen aikana!

Hyvää ja liikunnallista pääsiäistä kaikille!

Voimisteluseura Kieppi ry
Hallitus
kieppi@kieppi.org

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org