Nyt on mahdollista hakea Voimisteluseura Kiepin TeamGym-joukkueisiin!

Testit oli tarkoitus järjestää huhtikuussa, mutta vallitsevan poikkeustilanteen takia testit peruuntuivat. Testit suoritetaan täyttämällä alla olevasta linkistä lomake sekä lähettämällä siellä olevien ohjeiden mukaisesti videot suorituksista teamgym@kieppi.org.

Haku on suunnattu 2009-2013 syntyneille tytöille. Testi koostuu kolmesta eri osa-alueesta: Fysiikka, venyvyys sekä temput-osiosta. Jokaiseen löytyy mallivideot sekä lista suoritettavista liikkeistä. Videot voi kuvata kätevästi esim. kännykällä. Tarkemmat ohjeet videon kuvauksiin löytyvät lomakkeesta.

HAKULOMAKE
Lomake tulee olla täytettynä sekä videot lähetettyinä 23.5. mennessä. Vastauksen hakijat saavat viikolla 22.

NTV:n puolella tullaan pitämään testit 2012-2014 syntyneille tilanteen salliessa. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kuva: Antti Rintala

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org