Jäsentiedote syyskuu 2020

Tervetuloa aloittamaan syyskauden harjoitukset Voimisteluseura Kiepissä!

Syyskausi käynnistyy syyskuun alussa, poikkeuksena lauantain sekä sunnuntain ryhmät, jotka aloittavat toimintansa 29.8 alkaen. Poikkeuksena lauantain Taaperot-ryhmät, jotka aloittavat toimintansa 5.9.2020. Ilmoittautumisvahvistuksesta löydät ryhmien tarkat aloituspäivät. Tästä infokirjeestä löytyy tärkeää tietoa liittyen kauden alkuun sekä harjoituksiin. Huomioittehan, että harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä!

KULKEMINEN KISAHALLISSA

Kaikilla Kisahallissa harjoittelevilla tulee olla kulunvalvontaporttien vuoksi Liikuntaviraston kulkukortti. Kertakäyttöisen kulkukortin saa vahtimestareilta tiskiltä sanoessa oman nimen, seuran sekä ryhmän, johon on menossa harjoittelemaan. Kertakäyttöinen kulkukortti palautetaan pois lähtiessä kulunvalvontaportin ohjeiden mukaisesti.

Kisahallissa kulkemiseen saattaa tulla muutoksia, näistä muutoksista tiedotamme jäsenistöllemme välittömästi ja toimimme Töölön Kisahallista saamiemme ohjeiden mukaisesti.

Valmentajat tulevat hakemaan voimistelijat Kisahallin voimistelualueen porteilta harjoituksien alussa.

VARUSTEET

Sopiva vaatetus tunneille on joustava ja mukava. Voimistelupuku on luonnollisesti hyvä, mutta yhtä hyvin harjoitusvaatteiksi sopivat trikoot, verkkarit, topit ja t-paidat. Treeneissä voimistellaan paljain jaloin.

Pitkät, kiinni saatavat hiukset tulee olla kiinni, jotta ne eivät häiritse harjoittelua. Juomapullon voi ottaa voimistelualueen laidalla olevalle hyllykölle. Merkitse tarkasti juomapullosi, jotta se ei mene vahingossakaan sekaisin jonkun muun salissa olevan kanssa.

Jos vain mahdollista, saavu paikalle harjoitusvaatteet valmiiksi päällä sekä juomapullo täytettynä. Näin vältämme turhaa liikkumista pukuhuoneissa.

TAVAROIDEN SÄILYTYS

Kisahallista löytyvät pukuhuoneet sekä naisille että miehille. Pukuhuoneisiin ei tule kuitenkaan jättää mitään omaisuutta valvomatta, joten kaikki vaatteet, kengät, yms. on hyvä säilöä pukuhuoneista löytyviin pienellä lukolla toimiviin kaappeihin. Lukon voi ostaa halutessaan Kisahallin valvomosta 4€ hintaan tai vaihtoehtoisesti käyttää omaa lukkoa. Valmentajat voivat säilyttää avainta harjoituksien ajan. Avaimeen on hyvä laittaa tunnistettava avaimenperä, jotta avaimet eivät mene sekaisin.

Mahdollisia kadonneita tavaroita voi tiedustella Kisahallin vahtimestareilta, jotka tarvittaessa opastavat löytötavaravarastoon.

Voimisteluseura Kieppi tai Liikuntavirasto eivät vastaa kadonneista tavaroista

LASKUTUS

Syyskauden 2020 harjoitusmaksun lasku on lähetetty teille sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli lasku on kadoksissa, löydätte sen kirjautumalla jäsenrekisteriimme ja valitsemalla kohdan ”omat tiedot” -> ”laskut”. Apua saatte myös olemalla yhteydessä kieppi@kieppi.org tai maksut@kieppi.org .

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Kiepin harrastajat voivat käydä kokeilemassa lajia yhden kerran. Mikäli laji ei tunnukaan omalta, voi ilmoittautumisen perua veloituksetta kauden ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, kuitenkin ennen seuraavan harjoituskerran alkamista. Ilmoittautuminen tulee perua kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen kieppi@kieppi.org. Harjoitusmaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ohjeistuksen mukaisesti ensimmäisen harjoituskerran jälkeen tai voimistelija lopettaa kesken kauden.

Mikäli harjoitukset peruuntuvat Kiepistä riippumattomista syistä, kilpailut yms. tapahtumat, ei harjoitusmaksua hyvitetä. Pyrimme kuitenkin järjestämään korvaavan harjoituskerran.

Maksu- ja laskutusasioissa voit ottaa yhteyden sähköpostitse maksut@kieppi.org.

COVID19

Mikäli Kiepin koko harrastetoiminta joudutaan syyskaudella keskeyttämään Korona-tilanteen vuoksi, voidaan harjoitusmaksut palauttaa poikkeuksellisesti myös Kiepistä riippumattoman syyn takia. Maksujen palautusta keskeytyneen kauden osalta voi tässä tapauksessa hakea sähköpostitse maksut@kieppi.org Harjoitusmaksupalautuksen summa lasketaan jäljelle jääneistä, menetetyistä harjoituskerroista.

Tämä koko harrastetoiminnan peruuntumisesta johtuva poikkeuksellinen harjoitusmaksupalautusmahdollisuus ei ole tarkoitettu voimistelijoiden normaalien yksittäisten poissaolojen korvaamiseen joissa harrastaja esimerkiksi sairastuu itse tai joutuu olemaan karanteeni-tilassa. Pitkäaikaiset loukkaantumiset ja sairauspoissaolot jotka lääkärintodistuksen mukaisesti estävät harrastajan osallistumisen ryhmän harjoituksiin kokonaan, käsitellään tarvittaessa erillisten yhteydenottojen mukaisesti, aina tapauskohtaisesti.

Pyrimme turvaamaan lasten ja aikuisten liikuntaharrastusten jatkumisen myös mahdollisen uuden poikkeustilanteen aikana mm. ulkoilma- ja etätreenien, treenivideoiden ja omatoimisten treeniohjelmien tarjoamisella, mikäli vallitsevat olosuhteet sekä resurssit sen mahdollistavat.

YLEISET OHJEET SISÄLIIKUNTAPAIKOILLA TOIMIMISEEN

Kaikissa sisäliikuntatiloissa noudatetaan seuraavia viranomaisohjeita:

– Julkiseen tilaan ei saa tulla sairaana. Sairastumiseen viittaavia oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.

– Julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista ei suositella riskiryhmään kuuluville.

– Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää. Suositellaan pitämään etäisyyttä muihin henkilöihin vähintään 1–2 m.

– Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta tulee huolehtia. Yski ja aivasta nenäliinaan tai sen puutteessa kyynärtaipeeseen.

– Liikuntapaikoilla on huolehdittu käsienpesumahdollisuuksista sekä kertakäyttöisten käsipapereiden ja käsihuuhteen saatavuudesta.Pese kädet paikalle saavuttaessa sekä vastaavasti poistuessa. Telinettä vaihtaessa, toimi valmentajan/ohjaajan ohjeiden mukaisesti.

– Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.

VANHEMMAT

Voimistelijoiden vanhemmat voivat käydä saattamassa lapsensa voimistelualueen porteille ensimmäisellä harjoituskerralla. Tarvittaessa voi alle kahdeksan vuotiaat saattaa porteille jatkossakin.

Huomioithan kuitenkin, että Kisahalli on kokonaisuudessaan urheilutilaa, eikä harjoituksia ole mahdollista jäädä seuraamaan hallin puolelle Liikuntaviraston ohjeistuksen mukaisesti. Harjoituksissa olevaa lasta voi odottaa Kisahallin kahviossa tai vaihtoehtoisesti ostaa itselleen liikuntakerran kuntosalille, joka sijaitsee voimistelualueen välittömässä läheisyydessä. Yläparvea ei ole tarkoitettu katsomoalueeksi ja turvallisuussyistä on se pidettävä tyhjänä. Huomioittehan tämän myös Taaperot-ryhmissä, joissa suositeltavaa on saapua paikalle vain yhden huoltajan kanssa lasta kohden.

Käyttehän kotona läpi ennen harjoituksiin saapumista Voimisteluseura Kiepin pelisäännöt yhdessä voimistelijan kanssa. Pelisäännöt löytyvät Voimisteluseura Kiepin nettisivuilta kohdasta Seura tai vastaavasti pääsette lukemaan säännöt suoraan tästä.

SYKSYN POIKKEUSAIKATAULUT

Kisahallin aukioloajat sekä koulujen lomat tuovat pieniä muutoksia harjoitusaikatauluihin, joten luethan alta huolella syyskauden 2020 poikkeusaikataulut. Alla olevat peruuntumiset on jo otettu huomioon harjoitusmaksuissa.

Kausi käynnistyy lauantaina 29.8 ja päättyy Kiepin joulujuhlaan lauantaina 12.12.2020. Poikkeuksena perjantain FreeGym, H1, H2 sekä Jumbot -ryhmät, lauantain Taaperot 1 & 2-ryhmät sekä sunnuntain TeamGym-harrasteryhmät, joilla kausi päättyy vasta 20.12.2020.

LOKAKUU:

12.-16.10.2020 | Syysloma

Arkipäivien harjoitukset peruttu 12.-16.10.2020 (ma-pe) välisenä aikana. Viikonloppuna harjoitukset normaalisti.

30.10.-1.11.2020 | Telinevoimistelukilpailut

Harjoitukset peruttu 30.10.-1.11.2020 (pe-su) välisenä aikana.

MARRASKUU:

Ei peruutuksia

JOULUKUU:

6.12.2020 | Itsenäisyyspäivä

Sunnuntain harjoitukset peruttu.

12.12.2020 | Joulujuhla

Koko Voimisteluseura Kiepin Joulujuhla

Varauksena 11.12.2020 päivä, tästä ilmoitamme tarkemmin myöhemmin.

LOPUKSI

Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan turvallisen harjoitteluympäristön jossa voimme nauttia voimistelun sekä liikunnan ilosta.

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapaus, on tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu oman kaupungin tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Toivomme, että tartunnan saanut jäsen tai jäsenen huoltajat olisivat yhteydessä seuraan välittömästi tartunnan tultua ilmi. Jos puhelimeen ei vastata, laitattehan tiedon tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Jos sinulla on koronavirustartunnan oireita, soita Helsingin koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 (päivittäin kello 8-18) ja muina aikoina Päivystysapuun, p. 116 117.

TERVETULOA ALOITTAMAAN SYYSKAUSI KANSSAMME TURVALLISESTI SEKÄ LIIKKUMISEN ILOSTA NAUTTIEN!

Lisäkysymyksissä toimistomme palvelee arkisin Ma-To kello 10.00 – 14.00.

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org