Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2021 on nyt auki!

Ilmoittautuminen kevään harrasteryhmiin on nyt auki! ⁣⁣
⁣⁣
Telinevoimistelu, TeamGym ja FreeGym kehittävät voimistelun perustaitoja sekä samalla tuovat ilon ja onnistumisen kokemuksia niin vasta-alkajille kuin lajia aikaisemmin harrastaneelle. Ohjaajat käyttävät harjoituksissa kolmen K:n periaatetta; koulutan, kehun ja kannustan. Positiivisen harjoitusympäristön luominen on meille ensiarvoisen tärkeää.
⁣⁣
Kiepin harrastetarjonnasta löytyy ryhmiä kaiken ikäisille! Harrasteryhmiin pääset tutustumaan suoraan täältä. Annamme myös mielellämme vinkkejä sopivan ryhmän löytämiseen sähköpostitse tai puhelimitse.⁣⁣
⁣⁣
Toimisto:⁣⁣
📞040 4125035 (ma-to klo 10-14)⁣⁣
kieppi@kieppi.org⁣⁣

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org