Kevätkausi päästään käynnistämään 1.2.2021 poikkeusjärjestelyin

Olemme saaneet luvan aloittaa harjoittelun porrastetusti turvallisuusohjeita noudattaen 1.2.2021 maanantaista lähtien. Tämä koskee vain alle 20-vuotiaita harrastajia. Kaikki aikuisryhmämme sekä perheliikuntaan lukeutuvat Taaperot-tunnit ovat toistaiseksi vielä tauolla. Näihin ryhmiin ilmoittautuneet jäsenet tulevat saamaan erikseen sähköpostiviestiä aiheesta.

Noudatamme Helsingin Kaupungin Liikuntaviraston, Suomen Olympiakomitean sekä Voimisteluliiton antamia ohjeistuksia harjoituksiin liittyen. Luettehan tarkasti tämän tiedotteen läpi ja käytte ohjeistukset yhdessä lapsenne kanssa ennen harjoituksiin tulemista. Meidän kaikkien on erityisen tärkeää noudattaa annettuja ohjeistuksia, jotta harjoittelu lapsille sekä nuorille voi jatkua turvallisesti mahdollisimman pitkään.

YLEISET OHJEET

· Harjoituksiin saa osallistua vain täysin terveenä.

· Yli 12-vuotiaiden tulee käyttää maskia sisätiloissa, ellei sille ole terveydellistä estettä. Harjoitustilanteessa maskia ei tarvitse käyttää.

· Pidä turvaväli omiin ryhmäläisiin valmentajien ohjeistuksen mukaisesti

· Pysy oman ryhmän mukana, sekä omalla telineellä. Älä poistu telineeltä ilman valmentajan lupaa.

· Pese aina kädet hallille saavuttaessa sekä hallilta poistuessa. Käsidesipisteitä löytyy useasta paikasta ympäri Kisahallia

TULEMINEN KISAHALLILLE

Kisahalliin sisälle pääsevät ainoastaan alle 20-vuotiaat harrastajat 10min ennen harjoitusten alkamista.

Alle kouluikäisten vanhemmat (Tenavat-tunnille osallistuvat) saavat tuoda lapsen pukuhuoneisiin 10-15min ennen harjoitusten alkamista. Tenavat-tuntilaiset noudetaan pukuhuoneiden luota. Ole siis ajoissa!

Kisahallille EI saa jäädä rakennukseen odottamaan lasta, vaan ainoastaan alle kouluikäisen lapsen voi tulla hakemaan 5min. ennen tunnin loppumista pukuhuoneiden luota. Muiden kuin alle kouluikäisten kohdalla harrastaja noudetaan ulkoa Kisahallin portailta.

Kulku Kisahallille tapahtuu Paavo Nurmen kujan puoleisista pääovista. Muut Kisahallin ovet ovat suljettuina.

Kisahallin pukuhuoneet sekä wc-tilat ovat avoinna. Suihkutilat eivät ole käytössä. Tavarat tulee jättää pukuhuoneissa oleviin lukollisiin kaappeihin. Lukot tuotava itse, suosittelemme lukkoja, joissa on koodi, jolloin ylimääräisistä avaimia ei tule käsiteltyä. Lisäksi suosittelemme täyttämään juomapullot jo valmiiksi kotona ja tulemaan paikalle harjoitusvaatteet valmiiksi puettuina päällysvaatteiden alle.

HARJOITUKSET

Valmentajat/ohjaajat ohjeistavat harrastajat portin luona odotus paikalle. Harjoituksissa merkitsemme läsnäolijat ylös. Vain etukäteen ryhmään ilmoittautunut voi osallistua tunnille. Kavereita tai sukulaisia, ei voi ottaa tällä hetkellä kokeilemaan tunneille. Mikäli teillä on joku tuttu, joka on kiinnostunut aloittamaan harrastuksen, pyydättehän heitä olemaan yhteydessä kieppi@kieppi.org. Jos tunnille saapuu joku, joka ei ole etukäteen siihen ryhmään ilmoittautunut, joudumme valitettavasti näissä olosuhteissa pyytämään poistumaan.

Edelleenkin on mahdollista käydä kokeilemassa lajia yhden kerran ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli laji tai ryhmä ei tunnu omalta, voi ilmoittautumisen perua ennen seuraavaa tuntia. Ilmoittautumisen peruminen tulee aina hoitaa kirjallisesti laittamalla viestiä kieppi@kieppi.org.

RYHMÄT

Olemme pienentäneet ryhmäkokoja, jotta harjoittelu olisi näin turvallisempaa ja lähikontakteja syntyisi mahdollisimman vähän. Tulette saamaan sähköpostiin viestiä, mikäli tämä muutos koskettaa teitä.

Jokaiselle joka on joutunut jonotuspaikalle tästä muutoksesta johtuen, tarjotaan korvaavaa ryhmää. Toivomme ymmärrystä tämän suhteen ja joustoa, jotta saadaan turvallisesti lapset sekä nuoret liikkumaan.

Jumbot sekä Taaperot –ryhmät ovat toistaiseksi peruttu. Tästä laitamme tiedot vielä erikseen näihin ryhmiin ilmoittautuneille.

LASKUTUS

Toistaiseksi kausi päästään suorittamaan normaalipituisena. Jo muodostettujen laskujen eräpäivät siirtyvät kahden viikon päähän siitä, kun ensimmäinen tunti aloitettu. Tämä muutos tullaan kirjaamaan jokaisen laskuun Hoikassa. Pääset tarkastelemaan omia laskutietoja kirjautumalla Hoikaan, Omat tiedot ja sieltä Laskut.

Mikäli Kiepin koko harrastetoiminta joudutaan kevätkaudella keskeyttämään Korona-tilanteen vuoksi, voidaan harjoitusmaksut palauttaa poikkeuksellisesti myös Kiepistä riippumattoman syyn takia. Maksujen palautusta keskeytyneen kauden osalta voi tässä tapauksessa hakea sähköpostitse maksut@kieppi.org. Harjoitusmaksupalautuksen summa lasketaan jäljelle jääneistä, menetetyistä harjoituskerroista. Harjoitusmaksujen palautus tulee olla haettuna määräaikaan mennessä, jotta se voidaan hyväksyä.

Tämä koko harrastetoiminnan peruuntumisesta johtuva poikkeuksellinen harjoitusmaksupalautusmahdollisuus ei ole tarkoitettu voimistelijoiden normaalien yksittäisten poissaolojen korvaamiseen joissa harrastaja esimerkiksi sairastuu itse tai joutuu olemaan karanteeni-tilassa. Pitkäaikaiset loukkaantumiset ja sairauspoissaolot jotka lääkärintodistuksen mukaisesti estävät harrastajan osallistumisen ryhmän harjoituksiin kokonaan, käsitellään tarvittaessa erillisten yhteydenottojen mukaisesti, aina tapauskohtaisesti.

POIKKEUSAIKATAULUT
Kisahallin aukioloajat sekä koulujen lomat tuovat pieniä muutoksia harjoitusaikatauluihin, joten luethan alta huolella kevätkauden 2021 poikkeusaikataulut. Nämä on jo otettu huomioon harjoitusmaksuissa. Tarkistathan oman ryhmäsi aloitus- sekä lopetuspäivän, sillä ne vaihtelevat viikonpäivien mukaan.
HELMIKUU:
22.-28.2.2020 | Hiihtoloma | Harjoitukset normaalisti
MAALISKUU:
19.3.-21.3.2021 | Kisahalli varattu | Harjoitukset peruttu perjantai-sunnuntai
HUHTIKUU:
1.4.-5.4.2021 | Pääsiäinen | Harjoitukset peruttu torstai-maanantai
TOUKOKUU:
30.4.-1.5.2020 | Vappu | Harjoitukset peruttu perjantai-lauantai

KESÄLEIRIT

Kieppi tulee tarjoamaan Kesäleirejä viikoilla 23-25, lisäinfoa leireistä tulossa myöhemmin.

Tervetuloa aloittamaan kevätkausi kanssamme, pidetään toisistamme huolta ja yhdessä ohjeistuksista kiinni!
Lisäkysymyksissä toimistomme palvelee arkisin Ma-To kello 10.00 – 14.00.

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org