Hiihtolomaviikko 2021

HARRASTERYHMÄT
Voimisteluseura Kiepin harrasteryhmät pyörivät normaalilla aikataululla Hiihtolomaviikolla. Poikkeuksena Haagan Peruskoululla järjestettävä FreeGym, joka on hiihtoloman tauolla. Haagan Peruskoulun FreeGym-tunnit jatkuvat 2.3.2021. Myös lauantain Eskarit & Ekat-ryhmä klo. 13:00-14:00 on siirretty. Näistä on kaikille ryhmien jäsenille lähtenyt viesti sähköpostiin alkuviikosta.

TOIMISTO
Voimisteluseura Kiepin toimistopuhelin lomailee Hiihtolomaviikolla ja toimistopuhelimen tavoittaa jälleen maanantaina 1.3.2021. Sähköpostia luetaan satunnaisesti, olkaa siis kiireellisissä asioissa yhteydessä kieppi@kieppi.org.

Voimisteluseura Kieppi toivottaa kaikille oikein liikunnallista ja turvallista Hiihtolomaa!

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org