Harjoitusten aloittaminen 3.5.2021 lähtien 2007 sekä aiemmin syntyneille

Olemme vihdoin saaneet luvan aloittaa 2007 sekä aikaisemmin syntyneille turvallisuusohjeita noudattaen 3.5.2021 maanantaista lähtien. Tämä koskee kuitenkin vain alle 20-vuotiaita harrastajia. Kaikki aikuisryhmämme sekä perheliikuntaan lukeutuvat Taaperot-tunnit ovat tämän kauden osalta peruttu kokonaan.

Noudatamme Helsingin Kaupungin Liikuntaviraston, Suomen Olympiakomitean sekä Voimisteluliiton antamia ohjeistuksia harjoituksiin liittyen. Luettehan tarkasti tämän tiedotteen läpi ja käytte ohjeistukset yhdessä lapsenne kanssa ennen harjoituksiin tulemista. Meidän kaikkien on erityisen tärkeää noudattaa annettuja ohjeistuksia, jotta harjoittelu lapsille sekä nuorille voi jatkua turvallisesti mahdollisimman pitkään.

Kauden kesto:

H3 – Maanantai: 31.5.2021 asti

H3 – Tiistai: 1.6.2021 asti

Pojat – Keskiviikko: 2.6.2021 asti

H3 – Torstai: 3.6.2021 asti

YLEISET OHJEET

Harjoituksiin saa osallistua vain täysin terveenä. Pienistäkin oireista tulee jäädä välittömästi kotiin.
Vahva maskisuositus kouluikäisille (7-vuotiaat ja vanhemmat) voimistelijoille: kasvomaskia käytetään koko harjoitusten – myös urheilusuoritusten – ajan mahdollisuuksien mukaan (mikäli heillä ei ole siihen terveydellistä estettä).Täältä löytyy mm. hyviä maskeja lapsille.
Pidä turvaväli omiin ryhmäläisiin valmentajien ohjeistuksen mukaisesti
Pysy oman ryhmän mukana, sekä omalla telineellä. Älä poistu telineeltä ilman valmentajan lupaa.
Pese aina kädet hallille saavuttaessa sekä hallilta poistuessa. Käsidesipisteitä löytyy useasta paikasta ympäri Kisahallia

TULEMINEN KISAHALLILLE

Aikaisemmasta poiketen kaikki harrasteryhmäläiset haetaan Töölön Kisahallin aulasta, vahtimestareiden kopin oikealla puolella olevien KIEPPI-kyltillä varustettujen naulakkojen luota 5min. ennen tunnin alkamista.

Naulakkoon jätetään omat varusteet. Aulassa olevat vessat ovat käytössä. Pukuhuoneet sekä suihkutilat ovat suljettuja. Tämä koskee siis kaikkia, myös alle kouluikäisiä harrastajia. Vastaavasti harrastajat tuodaan tunnin loputtua naulakoiden luokse.

Tulethan harjoituksiin ajoissa. Mikäli myöhästyt, ei sisälle valitettavasti enää pääse. Emme hyvitä myöhästymisestä aiheutuvia harjoituskertojen menetyksiä.

LASKUTUS

Laskutuksessa noudatamme saamaa käytäntöä kuin olemme aikaisemmin tiedottaneet. Harjoitusmaksujen palautusta menetetyistä harjoituskerroista on mahdollista hakea 28.5.2021 perjantaihin mennessä. Tämän jälkeen tulleita pyyntöjä emme enää käsittele. Alla ohjeistus hakemista varten:

” COVID19

Mikäli Kiepin koko harrastetoiminta joudutaan kevätkaudella keskeyttämään Korona-tilanteen vuoksi, voidaan harjoitusmaksut palauttaa poikkeuksellisesti myös Kiepistä riippumattoman syyn takia. Maksujen palautusta keskeytyneen kauden osalta voi tässä tapauksessa hakea sähköpostitse maksut@kieppi.org Harjoitusmaksupalautuksen summa lasketaan jäljelle jääneistä, menetetyistä harjoituskerroista.

Tämä koko harrastetoiminnan peruuntumisesta johtuva poikkeuksellinen harjoitusmaksupalautusmahdollisuus ei ole tarkoitettu voimistelijoiden normaalien yksittäisten poissaolojen korvaamiseen joissa harrastaja esimerkiksi sairastuu itse tai joutuu olemaan karanteeni-tilassa. Pitkäaikaiset loukkaantumiset ja sairauspoissaolot jotka lääkärintodistuksen mukaisesti estävät harrastajan osallistumisen ryhmän harjoituksiin kokonaan, käsitellään tarvittaessa erillisten yhteydenottojen mukaisesti, aina tapauskohtaisesti.”

Lisäkysymyksissä toimistomme palvelee arkisin Ma-To kello 10.00 – 14.00.

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org