Ilmoittaudu mukaan Kiepin harjoitusryhmiin

Ennakkoilmoittautuminen Voimisteluseura Kiepin kevätkauden 2021 harjoitusryhmiin on nyt auki syyskaudella 2020 mukana olleille jäsenille jäsenrekisterissämme!

Ilmoittautuminen uusille jäsenille aukeaa 7.12.2020.

Kevätkausi 2021 alkaa perjantaina 8.1.2021

Hyvä tietää

Vaatetus

Sopiva vaatetus tunneille on joustava ja mukava. Voimistelupuku on luonnollisesti hyvä, mutta yhtä hyvin harjoitusvaatteiksi sopivat trikoot, verkkarit, topit ja t-paidat. Treeneissä voimistellaan paljain jaloin. Pitkähiuksisien on hyvä laittaa hiukset kiinni, jotta ne eivät häiritse harjoittelua. Juomapullo on hyvä ottaa voimistelualueelle mukaan. Merkitsethän oman juomapullosi huolella, jotteivat samanlaiset juomapullot mene sekaisin.

 

Tavaroiden säilytys

Kisahallista löytyvät pukuhuoneet sekä naisille että miehille. Pukuhuoneisiin ei tule kuitenkaan jättää mitään omaisuutta valvomatta, joten kaikki vaatteet, kengät, yms. on hyvä säilöä pukuhuoneista löytyviin pienellä lukolla toimiviin kaappeihin. Pukuhuoneen lukolliset kaapit vaativat oman lukon. Valmentajat voivat säilyttää avainta harjoituksien ajan. Avaimeen on hyvä laittaa tunnistettava avaimenperä, jotta avaimet eivät mene sekaisin.

Voimisteluseura Kieppi tai Liikuntavirasto eivät vastaa kadonneista tavaroista.

Liikuntaviraston kulkukortti

Kaikilla Kisahallissa harjoittelevilla tulee olla kulunvalvontaporttien vuoksi Liikuntaviraston kulkukortti.

Kertakäyttöisen kulkukortin saa vahtimestareilta tiskiltä sanoessa oman nimen, seuran (Voimisteluseura Kieppi) sekä ryhmän, johon on menossa harjoittelemaan. Kertakäyttöinen kulkukortti palautetaan pois lähtiessä kulunvalvontaportin ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittautumisen peruminen

Kiepin harrastajat voivat käydä kokeilemassa lajia yhden kerran. Mikäli laji ei tunnukaan omalta, voi ilmoittautumisen perua veloituksetta kauden ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Ilmoittautuminen tulee perua ennen seuraavia harjoituksia kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen kieppi@kieppi.org. Harjoitusmaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta kirjallisesti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai voimistelija lopettaa kesken kauden.

Emme hyvitä satunnaisia poissaoloja, eikä poissaoloja voi käydä korvaamassa muissa ryhmissä. Kauden aikana peruutuksia voi tulla esimerkiksi juhlapyhistä sekä aatoista johtuvista vapaista, harjoitustilojen muista varauksista tai aukioloista. Nämä olemme huomioineet harjoitusmaksuissa. Mikäli harjoitukset peruuntuvat yllättävistä, Kiepistä riippumattomista syistä, ei harjoitusmaksua hyvitetä.

Voimisteluseura Kiepin tietosuojaseloste on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Kiepin jäsenrekisteri

Jäsenrekisterin kautta ilmoittaudutaan harjoitusryhmiin ja tapahtumiin, tehdään tuotetilauksia sekä hoidetaan tiedotusta.

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org