Ilmoittaudu mukaan Kiepin harjoitusryhmiin

Ilmoittautuminen Voimisteluseura Kiepin kevätkauden 2021 harjoitusryhmiin on auki jäsenrekisterissämme!

Kevätkausi 2021 alkaa maanantaina 1.2.2021

Hyvä tietää

Vaatetus

Sopiva vaatetus tunneille on joustava ja mukava. Voimistelupuku on luonnollisesti hyvä, mutta yhtä hyvin harjoitusvaatteiksi sopivat trikoot, verkkarit, topit ja t-paidat. Treeneissä voimistellaan paljain jaloin. Pitkähiuksisien on hyvä laittaa hiukset kiinni, jotta ne eivät häiritse harjoittelua. Juomapullo on hyvä ottaa voimistelualueelle mukaan. Merkitsethän oman juomapullosi huolella, jotteivat samanlaiset juomapullot mene sekaisin.

 

Tavaroiden säilytys

Kisahallista löytyvät pukuhuoneet sekä naisille että miehille. Pukuhuoneisiin ei tule kuitenkaan jättää mitään omaisuutta valvomatta, joten kaikki vaatteet, kengät, yms. on hyvä säilöä pukuhuoneista löytyviin pienellä lukolla toimiviin kaappeihin. Pukuhuoneen lukolliset kaapit vaativat oman lukon. Valmentajat voivat säilyttää avainta harjoituksien ajan. Avaimeen on hyvä laittaa tunnistettava avaimenperä, jotta avaimet eivät mene sekaisin.

Voimisteluseura Kieppi tai Liikuntavirasto eivät vastaa kadonneista tavaroista.

Liikuntaviraston kulkukortti

Kaikilla Kisahallissa harjoittelevilla tulee olla kulunvalvontaporttien vuoksi Liikuntaviraston kulkukortti.

Kertakäyttöisen kulkukortin saa vahtimestareilta tiskiltä sanoessa oman nimen, seuran (Voimisteluseura Kieppi) sekä ryhmän, johon on menossa harjoittelemaan. Kertakäyttöinen kulkukortti palautetaan pois lähtiessä kulunvalvontaportin ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittautumisen peruminen

Kiepin harrastajat voivat käydä kokeilemassa lajia yhden kerran. Mikäli laji ei tunnukaan omalta, voi ilmoittautumisen perua veloituksetta kauden ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Ilmoittautuminen tulee perua ennen seuraavia harjoituksia kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen kieppi@kieppi.org. Harjoitusmaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta kirjallisesti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai voimistelija lopettaa kesken kauden.

Emme hyvitä satunnaisia poissaoloja, eikä poissaoloja voi käydä korvaamassa muissa ryhmissä. Kauden aikana peruutuksia voi tulla esimerkiksi juhlapyhistä sekä aatoista johtuvista vapaista, harjoitustilojen muista varauksista tai aukioloista. Nämä olemme huomioineet harjoitusmaksuissa. Mikäli harjoitukset peruuntuvat yllättävistä, Kiepistä riippumattomista syistä, ei harjoitusmaksua hyvitetä.

COVID19

Mikäli Kiepin koko harrastetoiminta joudutaan kevätkaudella keskeyttämään Korona-tilanteen vuoksi, voidaan harjoitusmaksut palauttaa poikkeuksellisesti myös Kiepistä riippumattoman syyn takia. Maksujen palautusta keskeytyneen kauden osalta voi tässä tapauksessa hakea sähköpostitse maksut@kieppi.org Harjoitusmaksupalautuksen summa lasketaan jäljelle jääneistä, menetetyistä harjoituskerroista.

Tämä koko harrastetoiminnan peruuntumisesta johtuva poikkeuksellinen harjoitusmaksupalautusmahdollisuus ei ole tarkoitettu voimistelijoiden normaalien yksittäisten poissaolojen korvaamiseen joissa harrastaja esimerkiksi sairastuu itse tai joutuu olemaan karanteeni-tilassa. Pitkäaikaiset loukkaantumiset ja sairauspoissaolot jotka lääkärintodistuksen mukaisesti estävät harrastajan osallistumisen ryhmän harjoituksiin kokonaan, käsitellään tarvittaessa erillisten yhteydenottojen mukaisesti, aina tapauskohtaisesti.

Pyrimme turvaamaan lasten ja aikuisten liikuntaharrastusten jatkumisen myös mahdollisen uuden poikkeustilanteen aikana mm. ulkoilma- ja etätreenien, treenivideoiden ja omatoimisten treeniohjelmien tarjoamisella, mikäli vallitsevat olosuhteet sekä resurssit sen mahdollistavat.

 

Voimisteluseura Kiepin tietosuojaseloste on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Kiepin jäsenrekisteri

Jäsenrekisterin kautta ilmoittaudutaan harjoitusryhmiin ja tapahtumiin, tehdään tuotetilauksia sekä hoidetaan tiedotusta.

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org