K1 - kilparyhmä

K1 - kilparyhmässä harjoittelee 10 lahjakasta voimistelijaa, iältään 11 - 17 vuotta.
Harjoituskertoja voimistelijoille kertyy 6-8 viikossa (22-28h / viikko). Harjoitukset ovat jaettu kahteen osioon arkipäivisin; aamu- ja iltapäiväharjoituksiin, jotta kaikki valmennuksen osa-alueet voidaan toteuttaa voimistelijan yksilölliset tarpeet ja vahvuusalueet huomioiden.

Ryhmässä toteutetaan kokonaisvaltaista valmennussuunnitelmaa, jossa mm. kodin ja koulun kiinteä yhteistyö on välttämätöntä voimistelijan kehityksen, jaksamisen ja hyvän kasvun takaamiseksi. Voimistelijat kuuluvat pääkaupunkiseudun Urheilu Akatemiaan URHEAAN, joka tarjoaa yksilöllisen opiskelumahdollisuuden urheilun ehdoilla kurssimuotoisena sekä lisäksi kattavat tukiverkostopalvelut, kuten lääkäri, fysio-, psyko- ja ravintoterapian muodossa.

Voimistelijat kuuluvat liiton eri valmennusryhmiin: A- ja B-maajoukkueisiin sekä Minoreihin ja niiden TTR- ryhmiin (tehotreeniryhmät). Voimistelijat kilpailevat liiton kilpailujärjestelmän maajoukkuelinjalla.

Siiri Saukkonen naisten A-maajoukkueen edustusvoimistelija harjoittelee tässä ryhmässä. Hänen esimerkkinsä muille ryhmän nuorille kansainväliselle- tasolle tähtääville voimistelijoille on merkittävä.

MOTTO: Päämäärä, peräänantamaton asenne ja ahkera harjoittelu ovat avain menestykseen.

K1 valmennuksesta vastaa Kiepin pää- ja maajoukkuevalmentaja Raija Koivisto-Jalonen, sekä päätoiminen valmentaja Artem Khalaziy.

Voimistelijat

Group

Adeliina

21

Alma

daniella

Daniela

inka

Inka

isabel

Isabel

kira

Kira

linnea

Linnea

Group

Siiri

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org