Seuran esittely

Voimisteluseura Kieppi ry on vuonna 1989 perustettu helsinkiläinen voimisteluseura, jonka toiminta käynnistyi vuoden 1990 alussa. Järjestämme ohjattua telinevoimistelua vauvasta vaariin. Nuorimmat voimistelijamme ovat 1-vuotiaita, jotka harjoittelevat yhdessä vanhempiensa kanssa. Harrastelijaryhmiemme tavoitteena on antaa käsitys telinevoimistelun mahdollisuuksista ja opettaa lajin perustaidot erilaisia temppuja opetellen ja leikkien. Näissä ryhmissä kiinnitetään enemmänkin huomiota uuden oppimiseen kuin suorituspuhtauteen. Harrastevoimistelun lisäksi tarjoamme tytöille mahdollisuuden kilpavoimisteluun sekä telinevoimistelussa että TeamGymissä. Kilparyhmämme harjoittelevat 2-7 kertaa viikossa. Kilparyhmien harjoittelu tähtää vaativampiin liikkeisiin sekä liikesarjoihin. Seuramme toiminnan perusteena on tarjota monipuolinen pohja kaikelle urheilulle sekä tehdä liikunnasta kaikille hauskaa!

Voimisteluseura Kiepin hallitus 2019

Voimisteluseura Kiepissä toimii aktiivinen, osaava sekä innokas hallitus, joka koostuu seuramme voimistelijoiden vanhemmista sekä päätoimisista valmentajista. Hallitus valitaan ja nimetään vuosittain pidettävässä sääntömääräisessä syyskokouksessa. Hallituksen tehtävänä on vastata seuran toiminnasta esimerkiksi talouden, olosuhteiden, harjoitusmaksujen sekä toiminnan kehittämisen osalta.

Markus Nevalainen

Puheenjohtaja

Henry Kallio

Rahastonhoitaja

Elisa Galeri

Hallituksen jäsen

Johanna Väänänen

Hallituksen jäsen

Raija Koivisto-Jalonen

Hallituksen jäsen

Voimisteluseura Kiepin Seuratuotteet

Seuratuotteiden verkkokauppa

Voimisteluseura Kieppi tekee yhteistyötä seuratuotteiden osalta suomalaisen Team Placen kanssa.

Team Placen käyttämät korkealaatuiset ja erityisesti urheiluun suunnitellut materiaalit takaavat kestävän ja toimivan tuotteen jokapäiväiseen käyttöön niin huippu-urheilijoille kuin harrastajillekin.

Kiepin voimistelupuvut

Voimisteluseura Kiepin lyhythihaisia jumppapukuja tilataan yhteistilauksena muutaman kerran vuodessa.

Tiedotamme jäseniämme avoimista tilauksista sähköpostitse.

Kieppi kierrättää - Facebook ryhmä

Ryhmässä ostetaan, myydään ja laitetaan kiertoon tarpeettomaksi jääneitä voimistelutarvikkeita sekä tehdään löytöjä,

Voimisteluseura Kiepin pelisäännöt

Voimisteluseura Kiepin pelisäännöt on laadittu voimistelijoille, huoltajille sekä seurassa työskenteleville ohjaajille ja valmentajille.

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org