Telinevoimistelu lajina

Telinevoimistelu on erittäin monipuolinen laji, jonka ansiosta kehon eri osa-alueet pääsevät kehittymään laajasti. Naisten telinevoimistelussa kilpaillaan neljällä telineellä: hyppy, nojapuut, puomi ja permanto. Tarkempaa tietoa lajista löydät Suomen Voimisteluliiton sivuilta: Naisten telinevoimistelu. Naisten telinevoimistelun kansallisen kilpailujärjestelmän perustan muodostavat kilpalinjan ja maajoukkuelinjan luokkakilpailut, joissa voimistelijat kilpailevat taitotason mukaisissa ryhmissä. Kilpailuihin valmistautuminen aloitetaan suorittamalla pronssi-, hopea- ja kultamerkit kotisalilla. Ensimmäinen kilpailuluokka on SJK asema ja korkeimmat luokat ovat kilpalinjan F-luokka ja maajoukkuelinjan 5. luokka.

Telinevoimistelu Kiepissä

Voimisteluseura Kieppi on positiivinen, aktiivinen sekä menestynyt voimisteluseura Helsingistä. Kieppi tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista valmennusta vauvasta vaariin, taitaen voimistelun laajan kokonaisuuden.

Voimisteluryhmiä on tarjolla niin vasta-alkajille kuin kansainvälisen tason kilpavoimistelijoillekin. Liikunnan ilo, kannustava ilmapiiri sekä valmennuksen laatu ovat perusarvojamme, joita vaalimme toiminnassamme. Toiminnan perusteena on tarjota monipuolinen pohja urheilulle sekä tehdä voimistelusta ja liikunnasta kaikille hauskaa.

Harrastevoimistelu

netvisor_logo_2019_RGB

Voimisteluseura Kieppi ry | 040-4125035 | kieppi@kieppi.org